torstai 17. tammikuuta 2013

Tuplasti tunnistettu pentuTuoreimmat uutiset eka. Tänään käväistiin eläinlääkärillä nappaamassa verta Muksiksesta DLA-monimuotoisuuskartoitukseen. Hyvä että käytiin, mikrosiru, joka oikein hienosti tuntuu tuossa vasemmalla puolella niskassa ei toiminut. Tuli sitten samalla laitettua uusiksi sirukin. Punnitsin aikaa odotellessa pennun, painoi vaa'alla 9,4 kg.Eläinlääkärin pöydällä oli aivan hirvittävän jännää olla, makupalatkaan eivät kelvanneet. Mikään toimenpide ei silti hirvittänyt, sirukin sujahti niskaan ilman mitään ääniefektejä. Onneksi olimme vielä toimenpiteitten jälkeen hetken aikaa vastaanottohuoneessa, häntä alkoi heilumaan ja makupalat imaistiin ahneesti nassuun käynnin loppupuolella. Hyvä niin.Muksis oli jo sunnuntaina nelijalkainen, eikä ole sen jälkeen keventänyt lainkaan etustaan. Taisimme säästyä säikähdyksellä.

Tuutikin Bot päällä, alkaa olla vähän lyhyt


Eilen käväisimme agihallilla paukkupakkasella. (Onneksi sisällä on lämmintä.) Otin videolle osan tekemisistämme, liikkuva kuva puhukoon enemmän kuin tuhat sanaa...

Tässä vaiheessa on alastulokontakti, A:lle tehtynä videolla:


Keppien kanssa tehdään aivotyöskentelyä. ;) Onneton vaan laitoin kameran sellaiseen asentoon, että loppuun asti ei näy koko homma.


Putki ja kepit

Pari videota on vielä lataamatta, laitetaan ne toiseen postaukseen. Kauhean hauskaa on kouluttaa uutta agikoiraa, mutta kyllä on itsellä aina välillä aika epävarma olo, kun edellisen kouluttamisesta on niin hirveän pitkä aika! 

Tänään meillä on pikkueskaritreenit, lauantaina mennään alueellisen valmennuksen Niina-Liina Linnan koulutukseen Muksiksen kanssa. Nuorna vitsa väännettävä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti