tiistai 8. tammikuuta 2013

Omituinen mummo, pimeää agia ja mörköilyä

Mummo on sekaisin - Tuutikki siis. Sillä on juoksu pahimmillaan (tai siis parhaimmillaan) ja varsin viileä suhtauminen Muksikseen on muuttunut täysin liehittelyksi. Muksishan ei siitä mitään tajua, on vaan tyytyväinen että tuokin mummeli leikkii hänen kanssaan...

Raukin teki _taas_ juoksun Tuutikin innoittamana, josko pysyisivät samassa tahdissa jatkossakin. Nyt pääsee myös suunnittelemaan Tikin kohdunpoiston ajankohtaa.

Tänään kävin hakemassa Muksikselle eläinkaupasta uuden pannan, edellinen alkaa olla pieni. (Sai samanlaisen Rukka-pannan kuin aiemminkin oli, vaan isompana ja heijastimellisena.) Ja voi että pentua jännitti eläinkaupassa! Meni hyvä tovi, ennen kuin elo muuttui mukavaksi sielläkin. Uhkailinkin jotta saavat meistä säännöllisen vierailijan, kun moinen mörköily on alkanut. Ensimmäinen kerta Muksiksella, kun jotain piti noin kovin jännittää. Esimerkiksi lentokenttäkäynti viikonloppuna sujui hyvin paljon huolettomammin, vaikka selvästi onkin huomattavissa Muksisesta että elämässä on alkanut olemaan jännittäviäkin asioita.

Kaupasta hallille treenaamaan. Treenit olivat vähintäänkin mielenkiintoiset - hallilla oli sähkökatkos... Pimeässä agilityn tekeminen oli Muksikselle ihan yhtä luontevaa kuin valoisassa, tokikaan paljoa ei hämärässä alettu sohlaamaan. Vähän ennen varauksen loppua valot syttyivät ja päästiin vielä ihan kunnolla toimimaan. Pääharjoitus oli (puomin) alastulokontakti, ja se sujuu jo kivasti. Lisäksi teimme putkeenmenoa eri puolilta, vähän turhan paljon on tullut jumittua samoihin "helppoihin" putkeenmenoihin. Lopuksi vielä paikkaistumista, hyvin kesti hallillakin harjoituksen. Ainiin! Eteenmenot alkavat sujumaan myös. Kiva otus!

Nyt on väsynyt pentu talossa.

(Kuten kuvien määrästä kenties huomaa, olen taas kännypäivittelyn varassa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti