Kirjoittaja blogin takana.

Ei pentusuunnitelmia kummallekaan rodulle (bc/heeleri) ainakaan lähitulevaisuudessa. / No plans about puppies in near future (either Border Collies or Lancashire Heelers). 


Blogia kirjoittelee Laura Raudaskoski, huilunsoitonopettaja ja koiraharrastelija pohjoisesta.

Nyyti, Tikki ja Rauha sekä kirjoittaja metsälenkin varrella.

Kotonani minulla on nyt kolme koiraa. Aikuisena palautunut oma kasvatti Rau (Quasi Ardente), kauan etsitty "bordercollie", eli lyhytkarvainen pyreneittenpaimenkoira Muksis (Casse-Noisettes Divan Japonais) ja kolmantena laumaan keväällä 2018 liittyi pitkäkarvainen pyreneittenpaimenkoira Nokko (Louhikorun Omeina).

Muistoissa on suuresti kaipaamani sekarotuinen Ronja (Ronja), joka opetti minut koiraharrastajaksi ja oli aina niin lutuinen, ihastuttavan vihastuttava karkailijoiden kruunaamaton kuningatar ja ehdottoman objektiivisestikin Maailman Kaunein Koira. Muisteltujen joukkoon liittyi syksyllä 2011 Nyyti-bc (Oakmeadow Sweet Surprise) sekä syksyllä 2014 Tuutikki-heeleri (Jazz Hoop-Dee-Doo.) 

Koiria omistaessani olen ehtinyt juoksemaan käytännössä kaikissa koiraharrasteissa. Hihaan hyppimisiä ja vepeä lukuunottamatta...

Kennelnimeni on Quasi, ja sille on toistaiseksi syntynyt molemmista roduista yhdet pentueet. Bordercolliepentue kesällä 2009 ex-sijoituslikalle, Tsekin tuonnilleni Karmalle (Fi Kva Fi Ava-H JK3 Jackie's Babe Black Chevers) ja Zinnille (Fi Ava Fi Ava-H Rosmarinus Gin Special).
Vuodenvaihteen tienoilla 2011 syntyi Quasi B-heelerpentue sijoitusnarttu Dixielle (Jazz Skunk Funk), isänä ihana Nuutti (Bellsmond Marmalades Sky).

Nyytillä on kaksi minipentuetta kennel Oakmeadowiin ja Tuutikilla pentue Jazz-kennelnimelle.

Yhteyden minuun saa parhaiten sähköpostitse
laura.raudaskoski[at]gmail.com (korvaa [at] @-merkillä)--

In English: Coming someday...