perjantai 11. tammikuuta 2013

Pikkueskarointia

Eiliset treenit: keppien sisäänmenoa ja alastulokontaktia A-esteellä. Lisäksi alastulolta vapauttaen putkeen. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että A:llekin oli helppoa tehdä alastulo, alkaa selvästi ota-käskyn merkitys tulla selväksi. (Välillä kyllä huvitti, kun Muksis koitti tarjota pakittamista esteelle kokonaan ennen kuin hoksasi että ahaa, vähän aikaa kun on tässä asennossa, saa palkan. Kenties tästä tulee ensimmäinen koirani, joka oppii ensin kontaktit nurinpäin. ;) )

Eniten aikaa ja energiaa meni muistuttelemiseen, kuinka oikein kuuluukaan olla hallilla kun muu poppoo härdää ympärillä. Aivan mallikkaasti Muksis kuitenkin pysyi nahoissaan vaikka leikkikavereita pyörikin tekemässä omia hommiaan lähellä. (Meillä tulee hyvin häiriöihin tottuneita pentuja, kun samaan aikaan hallissa tekee useampi koira hommia.)

En raaskinut säilöä pentua autossa koko omien reenien vetoaikaa, joten nappasin sen toista kertaa elämässä halliin häkkiin oleskelemaan ryhmän ajaksi. Hipihiljainen lapsi koko ajan! Ai että mie olen tyytyväinen. :)

Huomenna olisi tokoryhmän treenit. Mulla on nyt pohdinnassa, ehdinkö tässä alkuvuodesta tekemään niin paljon hommia kuin ryhmä vaatii. Agilityyn menee oma aikansa, ja ihan normaaliin elämään. Ei ole kivaa olla koko ajan vähän hidasteena ryhmälle kun ei aina ensinnäkään viikonloppuisin pääse treeneihin ja toiseksi ehdi välttämättä harjoittelemaan kaikkia osa-alueita kunnolla. Sellainen pieni asia olisi koiraharrastusten ja töiden ulkopuolelta tehtävänäkin kuin tutkinto loppuun...

Tokoa tullaan varmasti tekemään jatkossakin. On se vaan niin hauskaa tuon otuksen kanssa! Eilen hallilla treenien lomassa pystyimme tekemään kakeja, istumista ja sivulletuloja (jossa mun pitäisi päästä eteenpäin vihdoin...)

Eilen oli sen verran pakkasta, että nappasin Tuutikin BOTin Muksikselle hallille pitkästä aikaa. Se alkaa olla pieni, pitää varmaan mittailla (ja huvin vuoksi punnitakin) pentu tässä lähipäivinä. Ei se silmämääräisesti ole mitenkään kauheasti kasvanut, lähinnä puuhkaantunut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti