sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mitattu



Mittasin Muksiksen eilen seitsemännen kuukauden kunniaksi. Edelleen näyttäisi vähän liioiteltuna olevan korkeus 43cm, ei yli, mutta eipä juuri allekaan. Hmm. Toivoisiko nyt, että ei kasva, vai että hujahtaisi nopeasti muutaman sentin maksirajan yli? Painonkin pitkästä aikaa punnitsin: tasan yhdeksän kiloa näytti kotipuntari.

Kun Muksis talipallon huomasi...


Eilen iltasella Muksis alkoi keventämään oikeaa etujalkaa. :/ Syytä ei roplaamalla löytynyt. Tänään ei keventäminen ollut yhtään niin huomattavaa, mutta kylläpä sitä osaa heti olla huolissaan... Liikkeet hyvin siistit, vain seistessä ja satunnaisesti istuessa ei ole kivaa laskea painoa kokonaan etuselle. Toivottavasti päästään huomenna ennen töiden alkua käväisemään asiantuntevammalla roplaajalla - samalla voisi napata DLA-kartoitukseen verinäytteen. (Syystä tai toisesta joukkotarkissa tulevana viikonloppuna ei saa otettua verinäytteitä. Tuutikki on menossa sinne silmäpeilaukseen, ja olisihan ollut näppärää samalla napata pikkulikasta näyte.)



Ei sen kummempaa nyt, tänään onkin hyvää aikaa touhuilla sisällä kaikenmoisia tokohommia kun ei tuon jalan takia päästy aiotulle pidemmälle ulkoilulle. Äh.

Täällä on todellinen talven ihmemaa, hurjan kaunista!


Ilmoittauduin alueellisen valmennuksen agikoulutukseen tulevalle lauantaille, katsotaan nyt miten senkin kanssa käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti