maanantai 30. syyskuuta 2013

Aika Karu tyttö!Karu (Quasi Bachelorette) kävi tänään luonnetestissä Rovaniemellä vähän ex-tempore, eilen sain kuulla että siellä on peruutuspaikka ja kun toiselle omistajallekin kävi, niin tänään mentiin jännittämään. Tuomareina Leena Berg (uusi tuttavuus) ja Jari Keinänen, ei siis ainakaan luvassa turhia irtopisteitä.

Videos below are from Karu's (Quasi Bachelorette) character test. Enjoy! She did great, had nice amount of points all together (+221) beeing secure to shots. 

Onnistuin pätkimään videot tosi moneen osaan, mutta tässäpä niitä siis:

Leikittäminen ja kelkka osittain:Loppukelkka:

Uhkailu:

Luoksetulo:  Haalari & tynnyri:


Seinä (ja ampumiset, jotka peittyvät hienosti ainoan edessä olevan esteen taakse. Ei se kuulemma hetkahtanut mihkään suuntaan ammuttaessa, tyylillä "kuuro".)

 Palaute

Tässäpä osa-alueet:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +2 tasapainoinen
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laiukauspelottomuus +++ laukausvarma
Lopputulos +221p

- Erityisen onnellinen olen hermorakenteesta. Hauska pieni otus, kaikkineen, tuo Karukin. Ei paljoa pahalla muistele. Saisi olla enempikin näillä osa-aluepisteillä paimenia, mun mielestäni. Harmillista, että Karulla on yläpurenta, sekä mystinen terrieritakapomppu, jonka syy ei tunnu selviävän. Muuten se toisi oikein mukavan lisän heelereiden jalostukseen. Lisäksi tässä pentueessa ollut kummia hammas(luustoon) liittyviä juttuja: yhdeltä puuttui maitohammas, toisella liian ahtaat hampaat (palloterapialla tuli tilaa yläkulmureille), joten jäänee muukin pentue jalostuksesta pois. Vaatisi oman postauksen, mutta mainittakoon jo tässä, että tuskin on quasilaisia tulossa ihan lähitulevaisuudessa missään mahdollisessa rodussa. Vaikka minulla onkin ollut onni saada koirieni pennut koteihin, joissa niistä pidetään, en itse ole aivan hakemaani saanut kummassakaan pentueessa. Jätetään muiden harteille yölliset maratoonit sukutaulujen, videoiden ja muun suunnittelun parissa, ainakin joksikin aikaa. Mie keskityn harrastamaan apinan kanssa agia.
...joka muuten teki hienosti keppejä taas viime reeneissä! Kai sitä pitää uskaltaa ottaa kolmaskin verkko pikkuhiljaa poies. Muuten mie olen aivan ulapalla sen kanssa suurimman osan ajasta. Tuutikin kanssa systeemi oli, että juoksentelen koiran perässä sen tarkemmitta suunnitelmitta, ja toivon että ohjaukseni vievät sen suurinpiirtein oikeille esteille. Nyt pitää olla koko ajan Muksiksen kanssa aivotkin matkassa! Kamalan hankalaa!Ensi viikolla treenit jo hallissa sisällä, hyvästi seinätön kenttä. Tekee tosi hyvää tuolle "häivy siitä, minun emäntä/reppu/makupalatasku/agilityrata" -sikapossulle harkata vähän tiiviimmässä tilassa, pääsee paremmin muistuttelemaan että sinä et omista yhtään näistä esteistä. Pitäisi alkaa opettamaan kontakteja, junnaan nyt vaiheessa "ota & katse eteenpäin". Ainoa kokonaan otettu kontaktieste on puomi. Edelleen. Äää. 


2 kommenttia:

  1. Todella hienosti meni, upeaa katsottavaa! Etenkin tuo palautuminen on tosi jees (paitsi haalari kyllä tais jäädä vähän tympimään, kun ei ees saanu kattoa mikä se on vaan heti raahattiin pois, hö!). Voihkaisin ääneen kun luin tuosta jalostuskelvottomuudesta, luonteen perusteella olisin ollut jo kärkkymässä, että millon Karun pentuja on saatavilla!

    Liityin lukijaksi, koska Karu vaikuttaa niin mainiolta, että sen elämää pitää jäädä seuraamaan!

    Ps. Jos jaksat niin ois tosi kiva lukea SUN näkemys vaihe vaiheelta, että miten se luonnetesti meni. Yllättikö joku asia jne.

    VastaaPoista
  2. Hei! Miepä koitan muistaa kirjoitella tänne ajatuksia lt:stä, jos mitään ei kuulu, hätyyttelepä - olen unohtanut. ;)

    VastaaPoista