keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Auts.

Sattuu muuten makeasti, kun koira narskauttaa kulmahampailla ohi makupalasta peukaloniveleen. Olen äärimmäisen tyytyväinen itseeni, ja saan ainakin kymmenen pistettä ja papukaijamerkin oltuani tilanteessa hipihiljaa. Vasta palkkauksen jälkeen romahdin istumaan vesi valuen silmistä, en muista mikä olisi osunut noin mehukkaasti hermoon. Auts.


Treenit siirtyivät tiistaille hallikaudelle, halleluja, huomattavasti helpompaa päästä aina paikalle kuin perjantaisin. :) Oli hankalaa. Takanaleikkaukset. Ei niistä sen enempää, mutta kun toimii, toimii hienosti (Tuutikkia kun "ohjasin" pääosin aina takaa), ja välillä tuntuu ettei me osata mittään. Paitsi kontaktien alastuloja.


Muksis oli myös suhteellisen hupaisa. Kun ei eilen meinattu onnistua, se alkoi tarjoamaan kaikkea mitä osaa. Ekaa keppiväliä, alastuloa (pinossa oleville puomin alastuloille...), ja niin edespäin. "Eikö tästä kuitenkin saisi palkkaa?"


Tänään, ennen tuota narskautustapaturmaa tehtiin ekaa kertaa keinua. Oli hieno otus! Ja onnistuneesti myös käännös oikealle, joka oli eilen ihan mahdoton (takaaleikkauksen kanssa siis ihan vaan kaksi hyppyä suorassa linjassa, kolmas oikealle 90 astetta).

Sen jälkeen istuttiinkin vaan hiljaa hallilla, jäi suunnitellut videoinnit tekemättä kun joutui hetken hengittelemään sormeen sattuessa niin maan mahdottomasti. Nyt se on onneksi ok, ei turvonnut eikä kipeä.


Ensi viikolla jää toisella paikkakunnalla olevan työn vuoksi harkat välistä, sillä me jo tänäänkin agihallilla pyörähdettiin. Katsotaan, mentäiskö vielä kerran ennen viikonloppua.

1 kommentti:

  1. Haha tuo on niin tuttua, tosin ei nameista (voisin maksaa jos joku sais tuon koiran niin namihulluksi, että napsis sormille, yleensä tämä idiootti vaan syljeskelee nameja suustaan...) vaan lelulla palkkaamisesta. :D

    VastaaPoista