lauantai 24. marraskuuta 2012

Päivityshiljaisuutta

Tietokone ei tykkää toimia, ja kännykällä ei jaksa tarinoida samalla tavalla. :( Siispä internet-hiljaiseloa. Muutenkin minulla on ollut vähän hoppuisat viikot, jotka onneksi tässä tasoittuvat taas, ehtii tekemään koirien kanssa enemmän.

Oman ärsytyksensä eloon aiheuttanut tuo kamala sää. Lenkit ovat jääneet lyhyeksi pennun kanssa, kun en uskaltanut liukastuttaa sitä luistinratamaisilla kävelyteillä. Onneksi nyt on ollut niin pitkään lauhaa, että vihdoin voi lenkkeillä ihan normaalisti! Valokuvaus on jäänyt täysin, kun on niin täydellisen harmaata.

Pitkästä aikaa päästiin agihallille torstaina, jossa tehtiin putkeen menoja hyppysiivekkeiden kautta, ja eteenmenoa, sekä rauhoitin kosketusalustalle menoa. (Aika kohkausta se on edelleen...) Muksis osaa jo aika paljon, pätevä pieni. :) Onneksi mulla ei ole kiire minnekään, ehdin ihan rauhassa ihmetellä miten tuon kanssa teen asiat.

Korkeus on nyt noin 40,7 cm. Sillä ja hilkulla, jännä nähdä kuinka kasvaa vielä! Tosi pikkukoira se on, vaikkei bc ole iso, näyttää Rau rinnalla isolta koiralta. Muksis on tosi kompakti pakkaus, helposti saa napattua kainaloon tarvittaessa.

Pentu myös joutui aikuistumaan viikon työmatkareissulle päästessään: takaisin tullessa Muksis siirtyi takapakkariin häkkiin (tai siis veräjän taakse) matkustamaan takapenkillä olevan boksin sijaan. Nyyh. Tyytyväinen ja unelias pentu sieltä löytyi kotia saavuttua, ei paljon ihmetyttänyt uusi matkustuspaikka.

Työmatkalla törmättiin lapsilaumaan pitkästä aikaa, ja lapset olivat yllättäen vähän jänniä. Ei kun muistuttelemaan että epälooginenkin käyttäytyminen on normaalia. Muksis ei sen kummemmin epävarmuuttaan näyttänyt kuin pakittamalla selkäni taakse. Rapsuttelut olivat täysin ok. Kaikki aikuiset ihmiset ovat siitä Aivan Ihania poikkeuksetta... Myös uusi paikka, iso kaikuva tila ja paljon ihmisiä liikenteessä oli täysin normaali asia Muksikselle, ilahduttavaa moinen varmuus erilaisissa tilanteissa. Oli myös hauskaa katsoa kuinka se esimerkiksi aivan rauhassa käveli maassa olleen kompostiverkonpalasen päältä (tilapäisporttina toimii ovella, ja kaaduttuaan jätin tarkoituksella hetkeksi ovensuuhun rämisemään).

En ymmärrä tämän kännybloggerin logiikkaa, joten saa jäädä kuvat yhteen, mitään mieltä ei ole lisätä niitä tekstin loppuun useampaa.

Kenties taas enemmän kerrottavaa seuraavalla kirjoituskerralla?

1 kommentti:

  1. Se on siinä ja tässä... melkein puoli vuotta ja 41 cm, sen verran sippoinen Muksis on, että pieni mahku on jäädä mediksi. No, sen näkee sitten :)

    VastaaPoista