keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Hampaiden harvennus ja välikuvaus

Kirjoittelen pidempään ehtiessäni, mutta nyt vain lyhyt tiedote: tänään Muksikselta kaiveltiin tuplakulmurit ylhäältä pois (on muuten ollut toistaiseksi kamalimman näköinen ell:n toimenpide, ja mie olen avustanut mm märkäkohtuleikkauksissa). Siististi lähtivät. :)

Sen jälkeen varsinainen jännitysmomentti, välikuvat. En muista, milloin olisin viimeksi niin jännittänyt röntgenkuvan saamista nenäni eteen... Tällainen sieltä sitten saapui. (Kappas, kännykällä blogatessa en tiedä minne tuo kuva pompsahtaa kirjoituksen sekaan.)

Vasen hyvin siisti, oikea tarpeeksi siisti. Ah, onnea!!

4 kommenttia:

 1. Meidän blogissa on teille tunnustus.:)

  Ja hienolta näyttää Muksiksen kintut! Ja tuo jättipitkä häntä.;)

  VastaaPoista
 2. Ihanata! Tiedän tuon jännityksen tunteen:D Meillä taitaa joutua kulmurit poistoon kans kun ei lähe ei...

  VastaaPoista
 3. hirmuisen siistithän nuo on, huh!kasvulinjatkin on vielä auki, joskin ihan kuin jo vähän luutumassa tuosta reisiluun alaosasta?
  Joo hampaanpoisto oli ihan vinhaa, knääpiönuudelin suusta kaivettiin (juurineen) 2cm pitkä kulmahammas, miten se on ton suuhun ees mahtunut!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta - ja viis pitkästä hännästä: huvittavaa oli laittaa vierekkäin Tuutikin, Raun ja Muksiksen röntgenkuvat, kun tällä ranskattarella on aivan järkyttävän pitkät koivet. Toki Tikkiin verrattuna, mutta myös Rauhun. :D

  Mulla on kuva kännykässä myös Muksiksen kulmahampaiden pituudesta, järjettömän kokoiset. Ja omaan leukaan sattui kovasti kun koitti olla katsomatta itse kaiveluoperaatiota. :o

  VastaaPoista