lauantai 21. huhtikuuta 2012

Haastettu hyvään mieleen - kahdesti

Okei, lupaan nyt varata aikaa tähän haasteeseen, kun kahdesti jo minut haastettiin. Harvinaisempaa tekstiä blogiin, sehän on vain piristävää: 

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). 


1. Lukeminen. Mikään elämässä ei ole toistaiseksi voittanut lukemiskokemuksia. On kirja sitten hölmö miekkoja ja magiaa -romsku tai "oikeaa kirjallisuutta", kirjallisuus on elämän parhaita asioita.

2. Pohjoinen. Tästä voisi keksiä kaikki loput puuttuvat asiat - Pohjois-Norjan maisemat, Suomenkin Lappi, kitukasvuinen luonto, kovat pakkaset, yötön yö... Monta nautittavaa asiaa.

3. Uppoutuminen soittamiseen. On hauska tunne huomata soittaneensa samaa intervallia vaikka kuinka pitkään, niin että itse tekeminen muuttuu pääasiaksi, eikä enää ajattele hankalaa kohtaa konsertossa tai jotain tulevaa tavoitetta.

4. Vesisade! Nyt kun kevät vaan kestää, ja kestää ja kestää, odotan kunnon vesisateita ihan hurjasti. Vesisade on keväällä, kesällä ja syksyllä aina yhtä mukavaa.

5. Sopiva määrä sosiaalisuutta, vastapainona ehdottomasti sopiva määrä aikaa olla yksin.

6. Loppuunsuorittaminen. Harvasta asiasta saa samanlaisen mielentilan kuin asian suorittamisesta loppuun - on kyseessä sitten tiskaus tai opinnäytetyö.

7. Kun kyse on koirablogista, laitetaan nyt jotain koiristakin: oman seuran agikisojen jälkeen illalla, kun pääsee kotipihaan, päästää koiran boksista ulos, saunoo ja nostaa jalat ylös, ja koira tulee kerrankin yhtä väsyneenä viereen nukkumaan. Hauska tunne, vaikka naama olisikin palanut ja huulet rohtuneet, pidän oikeasti talkoilumeiningistä.

8. No hei, miten meinasin unohtaa tämän! Syksy. Pidän syksystä alusta talveen saakka. Kaatosateet, värikkäät päivät, huurteiset aamut, ihan kaikki. Syksyssä on niin monta erilaista nyanssia, joista nauttii ihan kaikista.

9. Koirien omat erityiset piirteet. Hömelön beeceen "hä?" -ilme, Tuutikin asiallinen suhtautuminen tekemisiin ihan hirvittävällä innolla maustettuna... (Muuten noilla jaloilla ei vedettäisi agia niin nopeasti.) Koirista voisi melkein tehdä toisen kymmenen kohdan listan.

10. Työni.

11.-15. Sain haasteen kahdesti, joten minun pitäisi keksiä vielä viisi asiaa. Teen vaan luettelon. Hyvää mieltä aiheuttaa:
- kevään ensimmäiset sulat ja kuivat maantiet, jotka aiheuttavat nuuskamuikkusolon
- valokuvien tuottama ilo toisille ihmisille
- kirjoittaminen
- kun joku kokkaa minulle, ja minun ei tarvitse laittaa ruokaa
- paradoksit, sarkasmin taju, elämän värikkyys konkreettisesti

Nonni. Nyt tiedän unohtaneeni monta oleellista kohtaa ja nostaneeni kenties jonkun epäoleellisen esille.

Ensimmäinen oleellinen unohdus on nukkuminen. Nukkuminen on vaan kauhian hauskaa!

Ensin minut haastoi Sanna ja seuraavana Kirsi (huolimatta ylettömästä ystävällisyydestä, ajatuksestani olla haastamatta häntä ;) ).

Haastaisin vastailemaan
Saanan, Hanskun, Milon emännän (sori nyt vaan, tiedän että sinut on jo kertaalleen haastettu, mutta niin oli minutkin!), ja koska kolme on hullun hyvä luku, jätän loput haastamatta. Jos joku kokee itsensä huomioimattomaksi, päättäköön että olen hänetkin haastanut mukaan!

(Saa muuten olla vika kerta kun vastaan tällaiseen. :p )


---


Tuutikki toipuu oikein hienosti. Tukee jalalleen erittäin hyvin, ja malttaa pääosin pysyä neljällä jalalla. Mikä helpotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti