perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kymmenen kuukautta: päivän numero on 42.

Muksis on tänään jo 10kk vanha. Emme juhli - paitsi ehkä voisin kuukausilahjaksi laskea huomisen Pete Huotarin koulutuksen.

Ollaan lähinnä remmilenkkeilty, joten mulla ei ole kuvia juurikaan, eikä kerrottavaa. Paitsi se, että remmikäyttäytyminen on parantunut paljon, on pentu sitten yksin tai muiden kanssa lenkillä.

Tokossa olen jumittanut tekemään samoja asioita. Tunnarikapulat lähtivät Syty-festareille töihin (= ovat pyykkipoikia, niillä on kätevää ripustaa asioita ;) ), mutta ei haittaa kun enempi ollaan kuitenkin harjoiteltu noutoa. Seuraavana kait pitäisi ottaa työn alle kunnolla seuraaminen, muut "vanhat" liikkeet etenevät meidän muurahaisenaskelvauhdilla - hitaasti mutta varmasti.

Eilen käytiin agihallilla, tehtiin vaan kepeille syöttöjä (onnistuu hyvällä prosentilla hankalammistakin kulmista, hankalinta on kovin läheltä niin että koira on sisäänmenon ja mun välissä), sekä kolmen hypyn puoliympyrää etenemisenä - ihan uusi juttu, mutta suht kivasti alkoi sujumaan. (Makupala-alustalle karkaaminenkaan ei tuottanut tulosta: Muksis on nopea, mutta avustava käsipari oli vielä nopeampi.)

Ja tadaa! Muksis mitattiin säkämitalla. Se oli juuri ja juuri 42cm oikein ryhdikkäästi seistessään. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti