maanantai 22. huhtikuuta 2013

Huotarin koulutus & kevätkiireitä & juoksu.Kiire, kiire... Ennen kuin unohdan, kehun että toistaiseksi meille sopivin ulkopuolisen kouluttajan treeni oli viikon takaisen lauantain Pete Huotarin koulutus. Ihan loistava opettaja!


Tehtiin hyppysuoraa, hyppysuoraa jatkettuna L:n malliseksi (Muksis kuulemma seuraa hyvin ohjausta). Tässä esimerkit hyppysuorista.
Putkea niin, että kouluttaja piti koiraa kiinni putken toisessa päässä, minä houkuttelin mahdollisimman kovan vauhdin päälle toisessa päässä. Ja sitten putkeen ihan ite ohjaten. Kuulemma putkien suoritusnopeudessa voi olla hurjiakin eroja, sillä sitä kannattee hetsata nopeammaksi.
Ja tämä ihan mahdottoman hankala ja tosi hyödyllinen kädetön ohjausjuttu. Vitsit tuo Muksis on kiva koira!
Muuten ei mitään kummempaa, Muksis ravaa todella nätisti mun silmiin, remmilenkkejä tehdään ja juoksu alkoi noin viime viikon puolen välin tienoilla. Selvästi on ollut ilmassa jo jonkun aikaa - onneksi ehdittiin tuohon Huotarin koulutukseen, se oli oikeasti älyttömän hyvä!Katsotaan koska ehtisin taas päivittelemään blogia. Tämä kevään vaihe on niin äärimmäisen (pahanhajuinen ja) ruma, ettei valokuvatakaan tee mieli - tämän postauksen kuvan nappasin tänään, koskakohan olen edes kameraa ulkoiluttanut viimeksi tätä ennen...

Ps. Huhtikuu on kummaa aikaa! Ilmoittauduin näytelmiin ekan kerran - ohhoh - kahdeksaan vuoteen. Erkkarissa nähdään, osaako Muksis kulkea myös neljällä jalalla. Näyttelyt eivät ihan ole ominta alaa, mut kiva nähdä muita samanrotuisia siellä. Apinan kanssa siis harjoittelemaan myös tosi kummia juttuja. (Miten koira opetetaan kulkemaan nenä eteenpäin sivulla..? Jaksaisikohan tän likan kanssa opettaa sen, niin etuliikkeetkin olisivat vähempi kierot kuin seuratessa. :p )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti