maanantai 11. helmikuuta 2013

Agility on meidän laji

Postailen uutisia kun pääsen koneelle saakka. / News in English also when I manage to update my blog on computer not on mobile.

 

---



Pikkuketun kanssa teimme torstaina pikkueskareissa rengasta (onneksi oli toinen silmäpari seuraamassa: pikkukettu myös karkaili ennen lähtölupaa liikkeelle oikein sujuvasti). Rengas on Muksiksesta hauska este, ja sujuvasti sen loikkaa. Eteenmenoa, korjasin vähän esteitä vinoon ettei hyppysuora ollut ihan suora, hyvin meni. Pussia yksittäisenä esteenä, vähän on kangas vielä ilmassa sitä tehdessä. Mukavat treenit.

 

Sunnuntaina kävimme Karun ja Jannen kanssa hallilla. Karulla alkaa tulla hyvää hullunkiiltoa silmiin tehdessä, hyvähyvä. :) Se menee sujuvasti puomin, opettelimme myös paria hyppyä (vähän korkeammalla riman korkeudella) peräkkäin ja etenemisiä. Putkea yksittäisenä ja hypyn kautta ja kepit verkoilla. Uutena esteenä Karulle rengas. Nyt ei pikkulikkaa sähköiskut haitanneet (aina me ollaan pakkasilla hallilla: kaikkialta tulee sähköiskuja.)

 

Muksiksen kanssa erehdyin koittamaan verkoilla keppejä. Ja voi ei kuinka kivaa olikaan vedättää koiraa alusta alkaen kepeillä! Katsotaan, oppisiko vanhakin koira uusia temppuja ja jaksanko mie värkätä noiden verkkojen kanssa loppuun saakka. Tehtiin myös parin esteen sarjaa (hyppyjä ja putkea), rengasta ja uutena esteenä koko puomi. Vitsit se teki hienosti puomin! Uskaltauduin tekemään myös ilman hihnaa kun ei se kertaakaan ollut mihkään roikaisemassa. Alastulokin naksahti hyvin paikoilleen, ei ollut pennulla ongelmaa "ota" -käskyn kanssa vaikka puomi oli alla. Taitava! Kun kokoiltiin tavaroita lopuksi kokoon koirien hengaillessa irti, huikkasi Janne mulle että Muksis on muuten puomilla... Pääsin sen saattamaan siellä loppuun saakka kunnialla (murrr, esteille karkaileva kakara), eipä ainakaan pelkää puomia.

 






Hallilta koirien vaihto: Muksis kotiin lepäilemään, Rau matkaan ja piiiitkästä aikaa Kirsin & koirien kanssa lenkille. Mahtiksen apokalyptisen pilvipeiton alla kuljimme lenkin jäällä, jossa oli _vähän_ vilpoinen pohjoistuuli... Mutta Raulla oli hurjan hauskaa kun sai leikkiä bc:ta vähän aikaa - älyttömän kivaa kuin hyvin Vipillä ja Raulla käyttää yhteen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti