maanantai 12. maaliskuuta 2012

Polvipäivitys

Very briefly in English as I am really not an expert with medical vocabulary... Tuutikki has patella luxation in previously healthy knee and we might just have to go through big operation to help her to live normal life. I'll keep you informed about how this situation develops.



Tuutikin jalka siis ei näytä ihmeparantuvan ilman hoitoa. Se on ollut levossa ell-käynnistä saakka, mutta edelleen polvi vaikuttaa löysältä. Olen saanut aika paljon tietoa polvileikkauksista - todella suuri kiitos lähipiirin asiantuntijoille ja erinomaisille omille eläinlääkäreillemme! - ja alkaa näyttämään koko ajan todennäköisemmältä että pakko on käydä leikkaus läpi. Huomenissa soittelen ortopedille, puhelinkonsultaatio on näillä välimatkoilla pakollinen juttu, ihan lähimmän kolmensadan kilsan sisältä ei löydy yhtään ortopedia...

Toivotaan parasta, pelätään pahinta, ei kai muukaan auta. Päivittelen lisää kun leikkaus on varmistunut ja ajankohdasta jne on lisää tietoa. Niin kovin kurjaa, että koira sairastaa. Mutta eipä ainakaan saada pakollista Lapissa kovin intensiivisesti riehuvaa kennelyskää ihan heti - kopkop - Rau on juoksussa ja Tikki rikki, joten koirakaereiden tapaaminen jää suhteellisen vähälle lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti