lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä koiratouhuissa


Olipa eksoottista tulla pyöräilykeleistä etelästä pohjoiseen viettämään pääsiäistä. Mutta mukavaa - jo nyt olen nähnyt hauskan kolmikon ja emänsä eli Tikin, Manan ja Pepinkin vilaukselta (Q. Animato, Allemande, Amoroso) sekä Karman.

Tikki kävi dalluperhekavereidensa kanssa vähän viipottamassa tuossa pihamaalla ennen yöpaikkaansa menoa eilen, ja sain napattua siitä muutaman kuvankin. Se on hauska likka mielialakorvineen. Pysyy pystyssä kun pysyy ja sitten taas lurpahtaa alas. Jänniä noi koirat, kun muistavat minut (koskee myös Peppiä) vaikka ei olla juuri nähty pentuajan jälkeen.
Ja jatketaan kuvasaasteella. Kuvissa siis Tikki, sekä dallut Milla ja tuore luokkanousija Viuhti. :)


Allaolevan kuvan lisään tähän, koska ko. kuvasta mulla tulee niin kovin Zinni-isä mieleen.Alla kuva luokannousija Viuhtista, joka ymmärsi oikein leikkimökin terassin merkityksen - leikkimökissä kuuluu leikkiä! Koko kuvausajan kuvauksellisin olikin Viuhti, joka hakeutui aina oikeaan paikkaan valon suhteen ja kovin komiasti poseerasi menemään. ;)

Loput kuvat löytyvät Photobucketista, ja kaikkia siellä ei vielä ole kun olen vaihteeksi tällä koneella jonka värisäädöt ovat sieltä ja syvältä.

Vielä olisi suunnitelmissa nähdä tuota pentutrioa pariinkin otteeseen. Kamera toki hollilla. Tänään treenejä seuraamaan...

Ps. tuli todettua, että Tikki on päästään kovasti isänsä näköinen, tosin toki narttupiirteillä. Takamus taas on peritty emältä - jos Karmalla on massiiviset perskarvat, on kyllä koko tällä eilennähdyllä kolmikollakin. Peppi on ihan omaa luokkaansa mutta risuja saavat Manan ja Tikinkin omistajat nappailla takamuksesta veks. Perskarvaperiyttäjä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti