maanantai 8. maaliskuuta 2010

Rauhallisia uutisia


Kasvistäti kiittää ja kumartaa kun sai kuvia Rauha-pennusta (Q. Ardente). Rauhahan asuu kahden muun bortsun, Vondan ja Jaskan kanssa. Se on kuulemma vastannut omistajansa toiveisiin ollessaan laumassa aikalailla kovapäinen likka. Ja kenties vähän muutenkin kuin laumassa - mukavaa että tässä pentueessa ei taida olla yhtään turhan ohjaajapehmeää koiraa.

Rauhasta on kyllä kasvanut ihan ällöttävän kaunis likka. Sen korvat ovat luonnostaan tuollaiset tehdyn näköiset ja kokoakaan sille ei ole siunaantunut kuin alle viisikymmentä senttiä. (Vrt. emänsä noin 53cm.)


Rauha treenaa tokoa. Tosin tässä kuvassa lienee pikemminkin kyseessä kukkulan kuningas -niminen leikki.

Rauha-nimi ei ollut enne; kuulemma likka osaa olla aikamoinen kiusankappale - tyypilliseen bortsumaiseen tyyliin. Lisäksi emäntänsä sanoo siitä myös kauniisti, että neiti on ahne paskiai... Ei siitä sen enempää, jätetään kasvattien haukkumiset omistajille, mie voin hoitaa kuulumiset ja faktailut. ;)
Jaska ja Rauha

Ps. allekirjoittanut oli kolme päivää niin hirveässä horkassa, ettei ole voinut tehdä mitään. :( Aiemminkin olen näitä lastentauteja harrastanut, mutta aina tuo viittä vaille 40 asteen kuume vetää yhtä veteläksi. Onneksi nyt selvisin näin lyhyellä tauteilulla, mutta perjantain suunnitelmat kahden muun kasvatin (Manan ja Pepin) näkemisestä romuttuivat kun puoli kuudelta kyseisenä aamuna heräilin vetämään kaiken löytyvän vaatetuksen päälleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti