lauantai 30. heinäkuuta 2016

Ja eikun agikisoja suunnittelemaan


Muksis Lyngenissä.

Tarkoitus oli astuttaa Muksis tästä juoksusta, uroksena lähellä asuva Uju. Kaikki ei mennyt niin kuin saduissa, vaikka käytiin ihan Lyngenin Alpeilla saakka yrittämässä (lomareissujen vuoksi), vaan saadaan taas odotella seuraavaan juoksuun uutta, ja todennäköisesti viimeistä yritystä. Saas nähdä kuinka käy. Tarvitsisin jo pennun tuohon itsellenikin kasvamaan.

Positiivista oli, että Muksiksen juoksu kehittyi tällä kertaa täysin normaalisti (proge noin 12 juoksupäivänä kolme ja risat). Ja parhaat päivät olivat todella hyvin näkyvillä...

Muksis edelleen Lyngenissä.

 Mutta olihan upea  reissu taas Norjaan. Voin suositella kaikille Lyngenin seudulla käymistä, paljon jäi näkemättä (kelien vuoksi ei kannattanut kiivetä vuorille vaan pysyttiin aikalailla tasamaalla) - ehkä ensi vuonna uudestaan? Ja ekaa kertaa hurautettiin Hammerfestiin jokakesäisten Norjan reissujemme aikana. Hieno paikka, saanko muuttaa sinne? Muksis oli taas varsin mainiota matkaseuraa.

Sennalandet.

Nyt pitäisi orientoitua katselemaan agikisoja (Tornioon jälki-ilmo, Rovaniemi, Kuusamo, varmuudelta muistutukset Oulun kisoista...) Ja tiputtaa Muksikselta painoa, se on taas vaihteeksi ihan vahingossa onnistunut keräämään turhan paljon kylkiinsä.

Lähellä Hammerfestia. Mistä voisi päätellä, että tuuuuleeee? :D

Rau vietti reissun ajan täällä Rovaniemellä kera Retan. Seuraavana auton nokka suuntaa kohti Luostoa viikon kuluttua (ehkä Tornion kisojen kautta), koirani pääsevät kolmatta kertaa peräkkäin toimittamaan musiikkileirikoiran virkaa. Itseasiassa, neljättä kertaa, Luoston lisäksi ovat toimineet myös Kuusamossa musiikkileirikoirien tärkeässä tehtävässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti