torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta kaikelle kansalle!

Ensin kuulumiset: Muksiksen astutus ei onnistunut. Ei näyttänyt tärppejään lainkaan, leikitti vaan urosta innokkaasti. Tosi harmi, mutta seuraavalla kerralla onnistuneemmin. Muksiksen kasvattajan blogissa enemmän kirjoitusta asiasta (ja ihana kuva Muksiksesta ja sulhostaan.)


Tälle vuodelle tavoitteista eivät toteutuneet runsaat vaellukset, kaikkien sormien opetus Muksikselle, karkkilakko, eikä Raun lenkkeily Vipin kanssa runsaammin. (...ehkä myös työnteon määrä on ollut aikalailla mahdottoman mainio...) Muuten ihan mallikas vuosi takana, kaikin puolin, sekä koiraelon että muun suhteen. Varsinkin työelämässä on tullut ihan huikeita onnistumisia ja iloisia hetkiä.

Selkäkuvat ovat joutuneet kafkalaiseen rinnakkaistodellisuuteen Kennelliitossa, ehkä ne lausutaankin eräänä päivänä! Toistaiseksi siis kuvattu kahteen kertaan, lausuttu ei vielä kertaakaan. :D Silmät peilattiin ja polvet roplattiin toistamiseen, ok. Ja hienoin juttu oli tietenkin nousu agilityn kakkosluokkaan ja eka luvanolla sieltäkin. 

Koska pentuprojekti viivästyy seuraavaan juoksuun (noin kymmenen kuukauden kuluttua), päästään harrastamaan agilitya kevät ja kesä tosissaan. 

Reta ja Muksis


Siitäpä tämän vuoden tavoitteisiin: 

Muksis nousee kolmosluokkaan viimeistään Saariselällä kesäkuussa. Saa joskus Kennelliiton limbosta selkäkuvat lausuttuina. Pysyy terveenä ja seuraavan juoksun aikaan tärppipäivät ovat paremmin nähtävillä! 

Rau pysyy terveenä ja omana itsenään ja nauttii seurustelusta Muksiksen ja vanhempieni Reta-pyrrin kanssa. 

Rau ja Reta


Toivottavasti ensi vuonna saan istahdettua useammin koneen ääreen niin, että minulla on hieman aikaa, ja blogi päivittyisi hieman ahkerammin... 


Parasta vuotta 2016 kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti