lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesäloman alku ja loppu, hierontaa, agia ja terveystutkimuksia


Nyt ollaan siirrytty tänne pohjoiseen takaisin. Ihanaa. Tänään viimeksi hihkuin kun taivaanrannassa näkyy vaaroja ja joki on niin massiivinen.

Haapavedelle jäi silti ainakin yksi ihan loistava juttu. Nimittäin hieroja! Harmillisen myöhään hoksasin kysyä hierojavinkkejä, olipa aikalailla vakuuttavaa työskentelyä koirien parissa. :) Uskallan lämpimästi suositella tmi Koirasoppea jos on koiralla hieronnan tarvetta. Käsitteli molemmat koirat tosi hyvin. Muksiksella ei tullut mieleenkään olla epäluuloinen hierojaa kohtaan, vaan suht leppeästi otti tilanteen - vaikka olikin tuhottoman jumissa pomppulihaksistaan... Onneksi muuta suurempaa muuta jumia ei ollut. Kahdesti ehdittiin käsittelemään, ja onpa takaliikkeiden lennokkuudessa eroa. Rau hierottiin kerran, sillä vähemmän mitään isompaa. Lihaksistossa tuntui toispuoleisuus (lonkkien), mutta oli yllättävänkin hyvässä kunnossa kropaltaan.Tänään päivällä käytiin hulmuryhmän kanssa agikentällä. Tehtiin ykkösluokan rata, ja olipa mulla jännittynyt olo kun mentiin ekaa kertaa starttiin! Mutta vitsit, tuo koira toimii! Jee! Parempi toimiakin, mie ilmoitin sen Saariselälle kisaamaan. Eihän se osaa vielä keppejä eikä keinua mutta vähätkö me siitä välitetään. (Iiiiiiiik... Viimeinen startti agissa tätä ennen on ollut... ...4.9.11. Siitähän on jo kolmatta vuotta!)Sen jälkeen vielä Rau ja Tikki silmäpeileihin. Raulla silmät puhtaat, Tikillä lasiaisvuoto ei juuri edennyt, oikea edelleen tähtimäisempää (= edenneempää) vuotoa kuin vasemmassa. Sarkanen peilasi taas Tikin, ollut kiva saada arvio aina samalta eläinlääkäriltä. Lisäksi Raulta otettiin selkäkuvat. Täysin puhdas selkä, jee! Ja ex tempore myös uusintalonkkakuvat kun lääkäri lupasi, että eivät kovin kummoisia vaikuta hintaan. Samalla tavoin toinen selvä D, toinen B, ei nivelrikkoa. Tuplajee! Ihan vähän jäi harmittamaan laskutussotku, aluksi oli naputeltu huomattavasti halvempi hinta kuin loppujen lopuksi eläinlääkäri päätti veloittaa. Luotan siihen, että muistaa omat taksansa parhaiten mutta silti - olen silmäpeilauksissa vakiasiakas ja tämä säätäminen sai harkitsemaan menenkö seuraavan kerran muualle, vaikka tykkäänkin hänen tavastaan tehdä työnsä huolella ja koirat ovat aina rauhassa hänen tutkittavanaan.

Niin. Työt loppuivat etelässä virallisesti tänään, oikeasti keskiviikkona ja alkavat maanantaina kasvihuoneessa. Ajattelin pitää kuiteski heinäkuun alkupuolen ihan oikeaakin lomaa.

(Iiiiik, me kisataan agilitya ihan oikeasti ihan kohta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti