keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Valeraskautta ja kennelyskää

Hilpeät ovat olleet tunnelmat: lievä kennelyskä koko poppoolla (Tikki ainoa joka yski, Muksis röhisi, Rau vain väsyi tosi helposti.) Tänään eka normaali päivä, huhhei. Onneksi oli helppo versio tuosta vitsauksesta! Mutta silti: en toivo pahantuulisimmillaankaan kelleen kohtaloa, johon kuuluu yhdeksänkuinen energinen pentu ja lepoa toipilasaikana...

Raukin teki ekaa kertaa ikinä valeraskauden. Petailee, mutta ei ole mansikki. Tuutikille onnistuin ensimmäisen kerran ikinä vähentämään ruuan määrän sellaiseksi että se ei kovin pahasti tuota maitoa.

Seuraavana sitten suunnittelemaan kohtuleikkausta. Joutaisi se Raultakin toki pois (ei varsinaisesti mitään jalostusmateriaalia...), mutta josko sille ei tulisi pahoja valeraskauksia niin ei tarvitsisi harkita moista kuitenkin isohkoa leikkoa.

Päivitykset laahaavat... En lupaa varmasti mitään päivityksiä blogiin ennen kuin ehkä heinäkuussa. Töissä, vihoviimeisissä opinnoissa ja tietenkin koirien kanssa touhutessa turhan kiirus jo nyt hetken aikaa.

Aivohommia ollaan tehty tässä ulkoilukiellon aikana, mutta ei mitään järjestelmällistä tai järkevää. Tänään päästiin ekaa kertaa noin viikkoon kunnolliselle lenkille, ihanaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti