maanantai 24. tammikuuta 2011

Pakkasralli

Pakkasralli oli huomattavasti inhimillisempi lämpötilaltaan kuin Kaamosralli... Silti vähän jäi kaipaamaan lämmitettyä kahvilatelttaa, kun kaksi päivää kärvisteli kisoissa. Tuloksellisesti ei mitään ihmeellistä, mutta ihmeellinen tuo neiti kyl oli.

Lauantain radat.
Eka rata hyl, toinen kökköilyä. Ensimmäiselle radalle joku oli vaihtanut mun kokeneen seitsenvuotiaan (no, muutamia kuukausia vaille seitsemänvuotiaan) koiran juuri kisaikään tulleeseen hippaloitsijaan, jolla oli Hauskaa, mutta joka ei tehnyt mitään järkevää. Molemmilla mieleenpainuvin asia A-esteeltä kieltäytyminen, joka on täysin poikkeuksellista tuolle elukalle. Hyppyrata oli hyvä, omasta ohjausvirheestä johtuen muurin palikka alas, tämä on myös videolla, linkitän blogiin kun saan radan itselleni. (Kiitos Jaana!) Kahdella ekalla radalla koira ei oikein ajoittanut hyppyjään järkevästi, johtui varmaan harjoituksen puutteesta, ei olisi kestänyt vedätystä ollenkaan. Hyppyradalla hypyt ok.

A-kisa: Hyl
B-kisa: 13,21 sij 3.
C-kisa (hyppis): 5 (aika -5,86, etenemä 3,62) sij 2.

Sunnuntai.
Alkoi samalla tavalla. Ekalla radalla A-esteeltä kielto, ja hienosti meni sen toisella yrittämällä täysin ilman vauhtia... Toisella radalla kieltäytyi puomilta. Jee. En voi tajuta mikä likalla oikein tökki, tämän radan jälkeen käytiin tekemässä A-este pariin otteeseen radan ulkopuolella ja hienostihan tuo toimi. Ei minkäänlaista epäröimisen puolikastakaan, että ei olis mennyt yli huitasten. Hyppyrata suht hyvä, oikein sujuvasti vetaisin koiran viime hetkessä pois oikealta esteeltä, josta kielto ja vitonen. Ei haisua, miksi muuten oltiin noin hitaita, johtuikohan siitä kiellon korjaamisesta? Ihanneaika alittui todella hintsusti.

D-kisa: 25,63 sij 4
E-kisa: Hyl
F-kisa (hyppis): 5 (ia -0,66, etenemä 3,33) sij 3.

Putket kisoissa olivat todella, todella liukkaat. Moni isompi koira tuli kylkimyyryä sieltä pois. Mutta mukava viikonloppu takana! :)

Nyt ei kisata hetkeen. Voitaisiin kenties harjoitella seuraavaksi jonkun verran. ;)

---

Briefly in English.
Agility at Kemi 22.-23.1.
Six runs. Tuutikki was acting funny, she wasn't too keen doing A-frames at any runs. Nothing wrong about her moves though, she jumped quite well and was very keen on doing Agility. She also did same obstacles at Kaamosralli in November so it is completely mystery why she wouldn't do them this time.
Few nice runs, best was probably Jumping at Saturday where I did one stupid mistake and result was 5 faults and second.

Now we will not compete for some time. What we really should do would be some practicing... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti