torstai 11. helmikuuta 2010

Nyt se alkaa.

Aloitetaanpas nyt uusi blogi, joka toivottavasti kotisivujen meneillään olevan päivityksen yhteydessä tulee uutisosioksi kotisivuille.

Paljon on tapahtunut koirarintamalla sitten viime kuulumisten (vuodelta 2008...)

Allekirjoittanut kävi kasvattajan peruskurssin pienestä painostuksesta vihdoinkin ja sai viime vuonna kennelnimen Quasi, joka tarkoittaa suomeksi "ikään kuin".

Kennelnimelle syntyi pentue kesällä 2009, kun sijoituskoirani Karma (Jackie's Babe Black Chevers) sai Zinnin (Rosmarinus Gin Special) kanssa pentueen. Näistä kuudesta villikosta voi lukea pian lisää kotisivuiltani. Blogiotsikon kuvassa on Peppi, Quasi Amoroso.Tuutikin (Jazz Hoop-Dee-Doo) pentue voi hyvin ja on kasvanut aikuiseksi tässä ajan kuluessa. Kaikista olen kuullut säännöllisesti kuulumisia ja koko poppoo voi hyvin. Tuutikille on mahdollisesti suunnitteilla toinen (ja viimeinen) pentue nyt tulevana kesänä 2010. Isukki on Jazzilaisten kanssa asusteleva Kimi, Traqdean Jazz Di Kimi. Tästäkin tulee päivitystä kotisivuille... Mietintämyssy on myös päässä Tuutikin Dixie-tytön (Jazz Skunk Funk) suhteen, josko senkin astutus olisi tässä aikaisintaan tulevan vuoden kuluessa ajankohtainen?

---

Ronja-vanhus asuu pysyvästi vanhempieni luona Lapissa. Vanhuus ja diabetes vaivana, ilahduttavia riekkukohtauksia edelleen päivittäin. Toivotaan vielä ainakin kuukausia "yhteistä" aikaa, josko neiti jaksaisi ilahduttaa heitä ja minua vielä. Kovin on rakas tuo ensimmäinen.

Nyyti (Oakmeadow Sweet Surprise) asustaa kanssani Lahdessa ihan koko ajan, ja nauttii yleisenä naisena olemisestaan täysin siemauksin - kohta pitää perustaa mummolle Nyyti-fanclub, se on saanut rutkasti uusia ystäviä tässä vuoden kuluessa. :D Nyyti on aina yhtä huvittavan kakara, vaikka ikää tulee ensi kesänä jo 11 vuotta... Pysy vaan samanlaisena hassuna kaahottajana edelleen.

Tikki (edellä mainittu heelerneitonen) on nyt ilahduttanut pystykorvaisia ja ihmisvanhuksia pohjoisessa allekirjoittaneen hektisen vuoden vuoksi. Ikävä on pikkulikkaa kova, josko saisin sen loppukevääksi tänne. Harrastamiseen ei ole ollut mitään mahdollisuutta koko talvena, noinkohan Tuutikkikin on huippunopeista ykkösluokan nollatuloksistaan huolimatta "ikuinen ykkönen" agilityssa kun emännällä on aikaa treenailla ja kisailla vain kesäisin. Tuutikki on oma omituinen ja hauska itsensä, aiheuttaa naurukohtauksia tappamalla hanskoja ja kaahottamalla heelerhepuleissaan tuhatta ja sataa ympäri pihaa. Mikään ei siis ole muuttunut.

Allekirjoittaneelle tuli kovin ahkerat ajat vuosi sitten syksyllä, kun päätin tehdä huilunsoitonopettajan opinnot tiivistetyssä aikataulussa loppuun asti. Muuttokuorma kulki syksyllä 2008 Lahteen ja täällä ollaan suunnitelmien mukaan kevääseen 2011 asti kun saan paperit ulos amk:sta. Joku voisi lisätä tuohon sanan "vihdoin". ;) Koiraharrastajana voisi tietenkin valita helpommankin alan jolle valmistua!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, tervetuloa blogiaikaan. Tietty sitä hesarin blogia olen kanssa lukenut aikoinaan. :)

    VastaaPoista
  2. Jee! Sulla on uusi blogi! :) Mukava lueskella taas teidänkin juttuja!

    VastaaPoista