tiistai 11. heinäkuuta 2017

Ai mikä blogi?

Olen ihan oikeasti unohtanut, että minulla on blogi. 

Lyhyesti:



Rau koheltaa menemään edelleen raumaisella tavalla. On alkanut ulvoskelemaan mummoulvontoja, muuten ihan oma itsensä. Tervehtii siis ihmisiä ulvomalla välillä, joka on sympaattisen outoa, niin kuin koko koirakin. Voi hyvin ja lämppää ja jäähdyttelee Muksista.




Muksis on raivoapina agissa ja kainaloinen kotona. Meillä on hyllyjä metreittäin agikisoista, joka johtuu pääasiassa emännän kykenemättömyydestä. Tavoitteena tuloksia ensi vkonloppuna Klagista. Pitäisi tehdä myös selvät suunnitelmat mihin pyritään agissa nyt kun ollaan kolmosissa, muuten menee humppaamiseksi koko touhu. Ja vaikka koiralla olisikin hauskaa, meikällä ei jos ei saada vähän rotia touhuun. Välillä ollaan aivan samalla radalla, välillä koira päättää viihdyttää yleisöä vedättämällä meikää ihan kuus nolla. Hassu otus. Mutta siksi juuri niin paras agikoirakin.

Juoksu jäi välistä vuodenvaihteessa. Reta ja Rau juoksivat, ja Muksis käyttäytyi juoksuisesti, mutta ei mitään fyysisiä "oireita". Nyt on odoteltu ja odoteltu juoksua, joka ei vaan tule. Argh. 

Emännällä työkiireitä koko viime lukuvuosi, ja ensi vuonnakin tiiviihköä, mutta inhimillisempi meno kuiteski. Hyvä niin.

Kesälomalla edessä vielä Klag viikonloppuna, Norjan reissu ja Luoston työhommat ennen uuden lukuvuoden alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti