sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Aktivoitumisajatuksia



Juoksut juostu, siis nuo hormonisellaiset. Nyt ajatuksissa jo aktivoiduttu harrastamaan, käytännön ryhtiliike tekemättä. Tosin käyttökoirien jälkipäivään ilmoittauduin ja työreissulla pääsen aina välillä tekemään puomia ja A:ta toisella työpaikkakunnalla: agia sekin.



Eka agistartti siirretty Saariselälle, en ehdi ajattelemaan harrastuksia tämän kuukauden aikana, niin järjettömästi on työhommia. (Vaikka olishan se niiiiin kivaa jo kisata pitkästä aikaa. Kesällä sitten!)



Tänään käytiin ihailemassa hyytävää tuulta ja ihanaa auringonpaistetta. Ja vähän vesilintuja ja bortsujen poseeraustaitoa.







Ps. Rau liikkuu huonosti. Se ravaa tosi nätisti ja ravaa huomattavan paljon myös oma-aloitteisesti, mutta väsähtää nopeasti, ja takajalat harottavat silloin miten sattuu. Kuvautan sen uusiksi kesällä ja osittain lisää (selkä), pelkään pahinta ja toivon parasta. Se on kaikessa rasittavassa sähläämisessään niin paras koira tullessaan kaikkien kanssa toimeen, vaikka toinen osapuoli vähän mätkisikin välillä, että toivon sille monta vuotta. Onneksi se kuitenkin toipuu rasituksesta tosi nopeasti, eli ei jää mitään hitaita nousemisia tms. seuraavalle päivälle. :/ Fyssarille koitettiin saada aikaa, mutta ollaan väärillä paikkakunnilla vääriin aikoihin. Jos on erinomaista koirahierojaa/fyssaria Pohjois-Pohjanmaalta mieluummin lähempää Ylivieskaa kuin Oulua tiedossa, saa vinkata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti